Go to the top

O Românie fără hoție nu e o fantezie.

Hoția s-a umflat pentru că a fost sprijinită politic.

Deci tot politic poate fi distrusă.

Hai s-o distrugem împreună!

Rusu Liviu

Sunt un bun lider, consider ca am capacitatea de a găsi calea de mijloc (deseori convenabilă scopului), sunt tolerant și conciliant. În acest sens, cea mai importantă calitate a mea este capabilitatea de a înțelege motivațiile reale ale oamenilor cu care interacţionez.

Calitățile foarte bune de trainer, m-au ajutat in a ține regulat cu parteneri de afaceri cursuri pe tematicile care ne interesează si sunt de actualitate. Am dobandit competențe tehnice foarte bune în domeniul instalațiilor lucrand în construcții la nivel top.

Detin competențe foarte bune în marketing si ințeleg funcționarea organizațiilor, funcționarea și mecanismele interne care aduc oamenii împreună în structurile bazate pe voluntariat.

Am speranța unui viitor mai bun pentru băcăuani, realizabil numai cu ajutorul băcăuanilor, al dumneavoastră. Împreună putem crea o #Românie fară hoție.

 

 

O Românie ca la carte

 

În momentul de fata, România are nevoie de oameni experimentați, hotărâți și dornici de a reforma o clasa politică șubrezită de promisiuni cu scop electoral și manipulativ, și care nu depășesc niciodată stadiul de proiect. Astfel vin în fața dumneavoastră cu următoarele promisiuni, pe cât de pragmatice și simple pe atât de necesare traiului românilor.

  1. Stabilirea de obiective concrete de investiții pe care le prioritizăm bugetar si reducerea decalajului de dezvoltare față de celelalte state membre UE în domeniile care au cel  mai mare impact.
  2. Autoritățile locale vor putea supune dezbaterii comunității locale oportunitatea  depunerii unor proiecte pe fonduri europene. Evităm astfel finanțarea unor proiecte  cu bani europeni precum parcurile la sate, acolo unde comunitățile locale nu le  doresc.
  3. Una dintre problemele principale ale României este absența forței de muncă. Dorim  să încurajăm munca, cei care doresc să muncească și își aduc o contribuție  semnificativă prin taxele plătite la locul principal de muncă, ar trebui să fie favorizați  dacă își doresc mai mult pentru ei și familiile lor.
  4. Eliminarea birocrației care înconjoară deschiderea și modificarea  sediului social și considerarea acestuia ca adresă de corespondență.
  5. Aducerea instituțiilor statului în secolul 21 prin dezvoltarea serviciilor publice  digitale și le vom interconecta  astfel încât statul să funcționeze ca o singura instituție, pentru beneficiar.
  6. O gestiune responsabilă față de generațiile următoare a datoriei publice.

Consider este de datoria mea dar și a dumneavoastră, stimați băcăuani, constituim o echipa pentru a ridica nivelul de trai al cetățeanului de rând. Împreună vom reuși.

Implică-te alături de noi și participă la schimbarea în bine a României. Înscriere