Go to the top

O Românie fără hoție nu e o fantezie.

Hoția s-a umflat pentru că a fost sprijinită politic.

Deci tot politic poate fi distrusă.

Hai s-o distrugem împreună!

Stanciu Teodor

Mă numesc Stanciu Teodor, am 56 de ani, sunt căsătorit, am doi copii și locuiesc în Bacău dintotdeauna. La bază sunt inginer, însă în acest moment sunt antreprenor și am dezvoltat o afacere în mediul privat acum 13 ani.

Până în acel moment am avut diferite funcții la S.C LETEA BACĂU și mi-a plăcut întotdeauna să fiu o persoană constantă și consecventă. Sunt cu siguranță omul căruia îi place să lucreze în echipă, înteleg foarte bine necesitatea unui program organizat și am învățat de-a lungul timpului să îmi respect angajații și angajatorii.

Învăț foarte repede, mă preocupă multe subiecte ce țin de domeniul public și sunt genul de persoană care nu renunță aproape niciodată. Cred cu tărie în convingerile mele, tocmai de aceea Partidul Uniunea Salvați România este singurul partid politic din care mi-am dorit sa fac parte.

Deși lucrez de 13 ani în domeniul privat și cunosc foarte bine sectorul financiar, sunt capabil să înțeleg de asemenea și instituțiile publice. Sunt o persoana ambițioasă, conștiincioasă și determinată. Consider că mă adaptez foarte ușor în orice mediu și pot face față tuturor provocărilor.

O Românie tehnologizată

 

M-am angajat politic pentru prima dată în partidul Uniunea Salvați România cu aproximativ  două luni în urmă. Mi-am dorit să mă alătur unui partid corect care pune accent pe democrație și cred cu tărie că am făcut alegerea potrivită.   

Programul politic pe care mă voi axa va fi întotdeauna orientat spre transparență totală. Ne luptăm de prea mult timp cu o corupție evidentă, cu furturi care par că nu se vor mai opri și cu  o clasă politică care nu luptă suficient pentru populație.  

Astfel, îmi doresc ca alături de noua administrație să aducem inovație în majoritatea domeniilor care ne permit acest lucru.

Consider că viitorul stă în acceptarea tehnologiei și aceasta este cheia  spre rezolvarea problemelor. Vorbim din ce în ce mai mult de o evoluție necesară pentru  România și pentru Bacău.  

Dezvoltarea unui popor se vede în primul rând în educație. Acest domeniu atât de controversat  este cheia spre succes.

  • Îmi propun să ajut elevii din Bacău să își depășească limitele printr-un  sistem educațional performant. Consider că este nedrept să existe copii care nu acces la  educație. Prin planul pe care îl voi dezvolta alături de Partidul Uniunea Salvați România sper  ca toți elevii din Bacău să se poată bucura de un plan educațional bine pus la punct. 
  • În ceea ce privește sănătatea publică cu siguranță România și orașul Bacău nu ocupă un loc  favorabil. Vorbind de situația actuală, de pandemie și de criza sanitară în care ne aflăm, îmi voi  îndrepta atenția spre nevoile acestui sector. Consider că noua administrație va acorda o atenție  mult mai mare sanătății și voi respecta indicațiile partidului si a politicii acestuia. 
  • Programul meu politic va fi orientat de asemenea și către sectorul de transport rapid. Întrucât  orașul Bacău face conexiunea către alte județe importante, consider că este necesar să ajutăm  conducătorii auto să traverseze orașul cât mai repede, în condiții de siguranță.
  • Mediul înconjurător este de asemenea un subiect sensibil pe care nu s-a pus accent în Bacău în  ultimii ani. Băcăuanii nu selectează gunoiul, nu reciclează cât ar trebui și astfel se creează o  sursă permanentă de poluare. Voi încuraja aruncarea gunoiului pe categorii, transportul cu  bicicleta, tronita electrica sau chiar mersul pe jos întrucât aerul pe care îl respirăm este  obligatoriu să devină tot mai curat.

Așadar, voi avea grijă ca programul meu politic să fie permanent în concordanță cu programul  politic al Partidului Uniunea Salvați România.

Consider că doar printr-o uniune corectă vom  avea cele mai bune rezultate și doar împreună putem aduce Bacăul într-o nouă etapă de  transformare radicală.

 

Implică-te alături de noi și participă la schimbarea în bine a României. Înscriere